erotische fotoshoot bij smartFOCUS

erotische-fotoshoot-vrouw-studio.jpgIn de fotostudio van Jeannette Camminga – van der Vliet aan de Dijnselburgerlaan 7-9 in Zeist (aan de A28 tussen Utrecht en Amersfoort) spelen zich regelmatig spannende dingen af.

Dames, heren en ook veel stellen komen daar naartoe en laten zich in mooie lingerie, pittige jasjes, kousen en hoge hakken fotograferen door haar.

Meestal neemt iedereen wel hun eigen spulletjes mee of in gefotografeerd te worden maar nieuw in de studio is een rek boordevol mooie lingeriesetjes, accessoires en andere leuke dingen die het nog spannender maken. Op deze manier wordt erotische fotografie wel heel aantrekkelijk gemaakt. Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer info op de pagina erotische fotografie en wie weet sta jij hier binnenkort in de studio van Jeannette, vrouwelijke fotograaf, en laat je je fotograferen als verrassing voor je partner of gewoon voor jezelf. Heb je vragen? Kijk dan eens op de meest gestelde vragen. Als jouw vraag er niet bij zit kun je mij altijd een bericht sturen of bellen. Wil je een fotoshoot inplannen? Maak dan een afspraak.

 

 

Speak Your Mind

*