Erotische fotografie

SmARTfocus fotostudio Dijnselburgerlaan 7-9 Zeist

Fotostudio SmARTfocus

GEACHTE BEZOEKER, DEZE PAGINA IS VEROUDERD!!!

Ga voor de meest recente informatie naar: www.smartfocus.eu

 

 

smARTfocus fotografie is oa. gespecialiseerd in professionele fotoshoots waaronder erotische fotografie of naaktfotografie, zwangerschapsfotografie, glamour fotografie en portret fotografie. Bij smARTfocus is het een vrouwelijke fotograaf die je fotoshoot realiseert.
Op de pagina “Veel gestelde vragen” (FAQ) wordt verder uitgelegd wat je kunt verwachten tijdens een fotoshoot en worden een aantal veel gestelde vragen beantwoord. Onderaan deze pagina tref je ook een aantal reacties van klanten.

Voor prijzen kun je terecht op de pagina prijzenlijst erotische fotoshoot.

Hieronder zie je een klein selectie van foto’s aan van zowel vrouwen, mannen als stellen die met uitdrukkelijke toestemming door ons op de site geplaatst mochten worden. Ook is er een pagina op de website met erotische fotos van alleen stellen, vrouwen of mannen.

Wil je ook een fotoshoot of meer informatie hierover, vul dan het formulier onderaan deze pagina in.

Erotische fotoshoot van een vrouw met masker 0192a-2 Erotische fotoshoot van een man met tattoos 0683  Erotische fotoshoot van een vrouw zittend in touwen 0105-2 Erotische fotoshoot van een man _MG_8282a  Erotische fotoshoot van een vrouw closeup borsten 0224a-2 Erotische fotoshoot van een vrouw in zwart jurkje zittend 1888a-2

Van kleur naar zwart wit

Jeannette van der Vliet is een vrouwelijke fotograaf en verzorgt sinds een aantal jaren erotische, naakt of bloot fotoshoots en glamour fotoshoots van mannen, vrouwen, stellen en groepen vriendinnen en/of vrienden (denk aan een vrijgezellenparty met een fotoshoot thema ”STOUT”). De shoots worden gerealiseerd in de studio in Zeist maar ook op locatie. Een Erotische fotoshoot of Glamour fotoshoot is voor de meesten een spannend gebeuren. Daarom is het belangrijk dat er een goede band ontstaat tussen het model en de fotograaf. Onder het genot van een kop koffie/thee of iets anders worden meestal eerst je wensen en mogelijkheden besproken. Jeannette’s kracht is de mensen op hun gemak te stellen zodat hij/zij heel natuurlijk op de foto’s overkomen. Er wordt zorgvuldig omgegaan met de foto’s die gemaakt worden. De foto’s die je op de website ziet staan zijn met volledige toestemming van de klant geplaatst en dienen als voorbeeld.

Op de pagina “Veel gestelde vragen” wordt verder uitgelegd wat u kunt verwachten tijdens een fotoshoot en worden een aantal veel gestelde vragen (FAQ) beantwoord. Er wordt in ieder geval ingegaan op de volgende vragen:

 

 

Reactieformulier

Nog vragen? Meer informatie? Een fotoshoot aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in:

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Uw telefoonnummer (verplicht):

Wat wilt u? Maak een keuze (verplicht):

Type fotoshoot? Maak een keuze (verplicht):

Locatie fotoshoot? Maak een keuze (optioneel):

Gewenste datum fotoshoot (Indien van toepassing - optioneel):
(dd-mm-jj)

Uw bericht (Vragen, wensen, locatie, opmerkingen, etc):

Bijlage (voeg eventueel een foto toe - optioneel):

Er wordt een kopie van uw reactie naar uw opgegeven emailadres gestuurd.

 

Indien u op zoek bent naar spannende sexy kleding kijk ook eens op de website van WOW kleding in Eindhoven.

Reacties van klanten:

Nederland, 23 november 2015

Beste Jeannette,
Bij deze wilde ik even zeggen dat ik het een hele leuke ervaring vond. En ik heb er erg van genoten, met een fantastisch resultaat. DANK JE WEL !!
Groetjes,
M.

 

Nederland, 6 november 2015

Jeannette,
Het boek is binnen.
WAUW!!! Geweldig, wat heb je het mooi gemaakt. dank je wel hoor. Het overtreft mijn verwachtingen, ben er super blij mee. (en trots ook).
Lekker ondeugend is de foto met die kus op m’n kont geworden. Ben er echt bij in de lach geschoten ook, gewoon het feit dat ik dus pakweg 40 jaar lang niet uit de kleren durfde voor een fotograaf en dan vervolgens de eerste keer een zoen krijg van de fotografe, op m’n blote kont, met plug, Hilarisch!
Op je website staat dat je mensen op hun gemak kunt stellen, nou,…Dat Klopt!
Nogmaals bedankt voor de prachtige foto’s, en de leuke shoot.
Hartelijke groet,
van A.

 

Nederland, 17 oktober 2015

Lieve Jeanette ,
Jij bedankt voor een onvergetelijke shoot! Je hebt de rust en enthousiasme die ten goede komt van jouw werk. Je hebt R. tot ontspannen gekregen wat leidde tot een mooi resultaat.
Super bedankt.
E.G.

 

Nederland, 13 augustus 2015

Hallo Jeannette
Ik wil je even bedanken voor een geweldige ervaring gisteren!
Er is iets gebeurt binnenin bij me en ik merk bij T. ook verschil.
Door mezelf dit cadeau te doen kon ik openen en weer dichter bij en in mezelf komen waardoor ik weer verder kan groeien!
Ongeacht de foto’s;  deze dag en ervaring neemt niemand me ooit meer af!
Fijn dat ik dat bij jou mocht doen.
groetjes
P.B.

 

Zweden, 17 oktober 2014

Hallo Jeannette !
Het boek is het allermooiste geschenk wat J. ooit heeft gekregen !
Nooit heb ik zulke reactie losgekregen van hem, en wat is hij trots !
Bedankt voor zulke boost, voor mezelf, voor ons als koppel.
Zo van harte bedankt voor de hoed die voor mij enorm speciaal is geworden vanaf het moment dat ik de eerste foto ervan zag. Die zal altijd gekoesterd worden door me ! Ook omdat ik weet hoe alles ermee begon voor jou.
Fijn weekend !
Groeten vanuit Zweden.
S.V.

 

Holland, 13 september 2012

Beste Jeannette (en Joop)
Vorige week heb je ons gefotografeerd (erotische foto shoot) en ik denk dat ik ook uit naam van G. mag schrijven dat we het beide fantastisch vonden. Het is niet niks uit de kleren te gaan met de wetenschap dat er foto’s genomen worden van intimiteiten. En je dan te moeten gedragen alsof er niets aan de hand is en je eigenlijk met zijn tweeën bent. Maar jij hebt door jou enthousiasme, humor en gevoel maar vooral ook door je geduld ons op het gemak gesteld en daardoor een meer dan grandioos resultaat behaald.
Nogmaals klasse. D.