Erotiek fotografie – Stellen

SmARTfocus fotostudio Dijnselburgerlaan 7-9 Zeist

Fotostudio SmARTfocus

smARTfocus fotografie is oa. gespecialiseerd in professionele fotoshoots waaronder erotische of naaktfotografie, zwangerschapsfotografie, glamour fotografie en portret fotografie. Bij smARTfocus fotografie is het een vrouwelijke fotograaf die jou fotoshoot realiseert.
Op de pagina “Veel gestelde vragen” (FAQ) wordt verder uitgelegd wat je kunt verwachten tijdens een fotoshoot en worden een aantal veel gestelde vragen beantwoord.

Voor prijzen kunt je terecht op de pagina prijzenlijst erotische fotoshoot.

Hieronder vind je een klein selectie van foto’s van stellen die met nadrukkelijke toestemming door ons op de site geplaatst mochten worden.

Willen jullie ook een fotoshoot of meer informatie hierover, vult u dan het formulier onderaan deze pagina in.

Stellen gefotografeerd in de studio

 

Van kleur naar zwart wit

   

Jeannette van der Vliet is een vrouwelijke fotograaf en verzorgt sinds een aantal jaren erotische/naakt of bloot fotoshoots en glamour fotoshoots van mannen, vrouwen, stellen en groepen vriendinnen en/of vrienden (denk aan een vrijgezellenparty met een fotoshoot thema ”STOUT”). De shoots worden gerealiseerd in de studio in Zeist maar ook op locatie. Een Erotische fotoshoot of Glamour fotoshoot is voor de meesten een spannend gebeuren. Daarom is het belangrijk dat er een goede band ontstaat tussen het model en de fotograaf. We bespreken onder het genot van een kop koffie/thee of iets anders meestal eerst je wensen en mogelijkheden. Jeannette’s kracht is de mensen op hun gemak te stellen zodat hij/zij heel natuurlijk op de foto’s overkomen. Er wordt zorgvuldig omgegaan met de foto’s die gemaakt worden. De foto’s die je op de website ziet staan zijn met volledige toestemming van de klant geplaatst en dienen als voorbeeld.

Op de pagina “Veel gestelde vragen” wordt verder uitgelegd wat je kunt verwachten tijdens een fotoshoot en worden een aantal veel gestelde vragen (FAQ) beantwoord. Er wordt in ieder geval ingegaan op de volgende vragen:

 

 

Reactieformulier

Nog vragen? Meer informatie? Een fotoshoot aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in:

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Uw telefoonnummer (verplicht):

Wat wilt u? Maak een keuze (verplicht):

Type fotoshoot? Maak een keuze (verplicht):

Locatie fotoshoot? Maak een keuze (optioneel):

Gewenste datum fotoshoot (Indien van toepassing - optioneel):
(dd-mm-jj)

Uw bericht (Vragen, wensen, locatie, opmerkingen, etc):

Bijlage (voeg eventueel een foto toe - optioneel):

Er wordt een kopie van uw reactie naar uw opgegeven emailadres gestuurd.

 

Indien u op zoek bent naar spannende sexy kleding kijk ook eens op de website van WOW kleding in Eindhoven.

Reacties van klanten:

Holland, 13 september 2012

Beste Jeannette (en Joop)
Vorige week heb je ons gefotografeerd (erotische foto shoot) en ik denk dat ik ook uit naam van G. mag schrijven dat we het beide fantastisch vonden. Het is niet niks uit de kleren te gaan met de wetenschap dat er foto’s genomen worden van intimiteiten. En je dan te moeten gedragen alsof er niets aan de hand is en je eigenlijk met zijn tweeën bent. Maar jij hebt door jou enthousiasme, humor en gevoel maar vooral ook door je geduld ons op het gemak gesteld en daardoor een meer dan grandioos resultaat behaald.
Nogmaals klasse. D.