Veel gestelde vragen over de erotische fotoshoots

Veelgestelde vragen over erotische fotoshoots

Jeannette van der Vliet verzorgt sinds een aantal jaren erotische fotoshoots, naakt fotoshoots, bloot fotoshoots en glamour fotoshoots van mannen, vrouwen, stellen en groepen vriendinnen en/of vrienden (denk aan een vrijgezellenparty met een fotoshootthema ”STOUT”). De shoots worden voornamelijk gerealiseerd in de studio in Zeist.
Een Erotische fotoshoot of Glamour fotoshoot is voor de meesten een spannend gebeuren. Daarom is het belangrijk dat er een goede band ontstaat tussen het model en de fotograaf. We bespreken onder het genot van een kop koffie/thee of iets anders meestal eerst je wensen en mogelijkheden.
Jeannette’s kracht is de mensen op hun gemak stellen zodat hij/zij heel natuurlijk op de foto’s overkomt. Er wordt zorgvuldig omgegaan met de foto’s die gemaakt worden. De foto’s die je op de website ziet staan zijn met volledige toestemming van de klant geplaatst en dienen als voorbeeld.

Hieronder wordt verder uitgelegd wat je kunt verwachten tijdens een fotoshoot en wordt een aantal veel gestelde vragen beantwoord.

Staat je vraag er niet bij? Of wil de meer informatie? Vul dan onderstaand reactieformulier in.

 

Wat kost een erotische fotoshoot?  Wij hanteren ook all-in prijzen!

 • Een erotische fotoshoot voor 1 persoon is € 349,00. Dit is inclusief 20 opnames in hoge resolutie in kleur en (indien gewenst) zwart wit.
 • Een fotoshoot voor twee personen (een parenshoot of vriendinnenshoot) is € 469,00
 • Een serie fotoshoots (bijvoorbeeld een aantal momenten tijdens een zwangerschap) is afhankelijk van het aantal gewenste shoots, de locatie en wat de bedoeling is. Neem ook in dit geval contact met me op.
 • Een shoot in de avonduren of in het weekend is ook mogelijk. Ik reken hiervoor € 100,00 extra.
 • Voor € 150,00 maak ik een digitaal fotoalbum met alle geselecteerde foto’s uit de shoot. Leuk om ’s avonds in bed nog even na te genieten
 • Meer informatie vind je op onze prijslijst erotische fotoshoots.

Waarom wil ik een erotische fotoshoot?

Er zijn heel veel redenen waarom je een erotische fotoshoot zou willen. Een aantal redenen van degenen die we gefotografeerd hebben waren:

 • Ik zoek een nieuwe partner en wil graag een aantal mooie foto’s hebben van mezelf.
 • Ik wil mijn partner, vriend of vriendin verrassen voor zijn of haar verjaardag, voor vaderdag of gewoon zomaar.
 • Ik verander van uiterlijk door een operatie (bijvoorbeeld door het verwijderen van een borst door borstkanker) en wil graag van te voren nog een paar mooie foto’s van mezelf ter herinnering.
 • Ik ben zwanger en wil graag (eenmalig of op een aantal momenten tijdens de zwangerschap) mooie erotische zwangerschapsfoto’s van mezelf. Wanneer je een aantal zwangerschapshoots wilt binnen een paar maanden, vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan.
 • Een vriendinnenclubje geeft aan één van hen een fotoshoot cadeau omdat zij gaat trouwen. Zo wordt het een vrijgezellenshoot. (thema: stout of kinky).
  Dit kan ook op locatie. Huur bijvoorbeeld een gedeelte van een bar of kroeg en ik kom met mijn studio-apparatuur naar je toe. Vraag vrijblijvend info en een prijsopgave.

 naar boven | naar reactieformulier

Hoe gaat een erotische fotoshoot in zijn werk?

Lijkt het je wat om een Erotische fotoshoot te laten maken door mij? Dan kun je me bellen of onderstaande reactieformulier invullen.
Je kunt alleen komen of met zijn tweeën. Samen op de foto of ieder apart. Je kunt verschillende kleding of lingerie setjes meenemen. Er is alle tijd om te wisselen.
Ik versta de kunst (zeggen ze) om je op je gemak te stellen zodat je zo ontspannen en relaxed mogelijk op de foto komt. Voel je je niet op je gemak dan zie je dat meteen op de foto’s en dat is iets wat we niet willen. Heb je meer tijd nodig om te ontspannen? Dan nemen we daar rustig de tijd voor onder het genot van koffie, thee en een babbeltje. Zodra je er klaar voor bent kunnen we aan de slag.
We beginnen meestal gekleed en zo langzamerhand kunnen er wat kledingstukken verdwijnen tot je in je lingerie/ondergoed of bloot bent als je dat wilt. Zie je er toch vanaf om blote foto’s te laten maken dan is dat natuurlijk ook prima en krijg je mooie foto’s van jezelf maar dan gekleed. Niks moet, (bijna) alles mag. Tussentijds kunnen we even pauzeren om daarna weer verder te gaan. Dit alles proberen we te doen in een zo ontspannen mogelijke sfeer.
We kunnen zelfs zorgen voor je favoriete muziek. Mag je ook zelf meenemen.
Na afloop kunnen we door de opnames heen lopen op de PC zodat je een indruk hebt gekregen van wat we gedaan hebben en je grootste nieuwsgierigheid bevredigd is. We kunnen ook samen alvast een selectie maken.

naar boven | naar reactieformulier

Moet ik lang van te voren een afspraak maken?

Normaal gesproken kan de shoot binnen een maand plaatsvinden. Soms valt er wat uit waardoor er eerder plek is. Wanneer je het reactieformulier invult krijg je zo snel mogelijk antwoord.

 naar boven | naar reactieformulier

Kan ik snel op de foto omdat ik geopereerd ga worden bijvoorbeeld een borstamputatie moet ondergaan?

Als vrouwelijke fotograaf weet ik als geen ander wat het is voor een vrouw om zoiets mee te moeten maken en hoe je je kunt voelen na een dergelijk zware ingreep die iets met je uiterlijk doet. Ja, ik zal er alles aan doen om je zo snel mogelijk in te plannen en een fotoshoot te realiseren.

 naar boven | naar reactieformulier

Is een erotische fotoshoot eng?

Een erotische fotoshoot is voor de één enger dan voor de ander. Je gaat tenslotte niet voor een pasfoto voor je rijbewijs of paspoort. Maar de ene persoon is meer gewend dan de ander, als fotograaf heb ik overal begrip voor en zal nooit iemand dwingen of overhalen om dingen wel of niet te doen. Jou wil is wet en dat is wat telt! Ik doe er alles aan om je op je gemak te stellen. Wil je eerst komen kennismaken? Dan is dat natuurlijk mogelijk en kunnen we die tijd meteen gebruiken om je wensen te bespreken. Ik kan dan ook uitleggen hoe de shoot in zijn werk gaat. Bel me dan voor een afspraak.

 naar boven | naar reactieformulier

Voel ik me wel op tijd op mijn gemak?

We nemen de tijd, zijn we al aan het fotograferen en blijkt dat je nog te zenuwachtig bent? Dan stoppen we er even mee totdat het wel lukt. Hier heb ik meer dan voldoende ervaring mee door de talloze huwelijksreportages die ik gemaakt heb in het verleden. Trouwen doe je niet iedere dag, een bruidsjapon draag je niet dagelijks en zo ga je ook niet iedere dag uit de kleren voor een fotograaf en stel je je enorm kwetsbaar op. Aan mijn de taak om het comfortabel te maken zodat je je op je gemakt voelt en vooral jezelf kunt zijn.

 naar boven | naar reactieformulier

Hoeveel tijd zijn we kwijt met het maken van een erotische fotoshoot?

Over het algemeen nemen we de tijd. De ene keer loopt alles soepeler en sneller, de andere keer duurt het wat langer. Ik heb overal begrip voor. Een shoot duurt gemiddeld tussen de anderhalf en drie uur. Zo hebben we voldoende tijd om op een goede manier om te gaan met ongemakken zoals bijvoorbeeld onzekerheden en houdingen.

 naar boven | naar reactieformulier

Hoeveel foto’s krijg ik?

Na de fotoshoot worden er twintig opnames uitgezocht in kleur en zwart- wit. Deze bestanden worden in hoge resolutie per e-mail met download link of per wetransfer naar je toegestuurd.

naar boven | naar reactieformulier

Hoe krijg ik de foto’s aangeleverd?

De opnames worden bewerkt en in hoge resolutie per e-mail via wetransfer of met download link naar je toegestuurd.

 naar boven | naar reactieformulier

Worden er ook zwart-wit foto’s gemaakt?

De hele selectie krijg je zowel in kleur als in zwart-wit. Sepia is mogelijk op verzoek.

 naar boven | naar reactieformulier

Ga ik alleen bloot / naakt op de foto of ook gekleed?

Stel, je maakt een afspraak voor een erotische fotoshoot, maar wanneer je in de studio zit bedenk je je. Als helemaal naakt je toch te veel wordt, maken we mooie portretopnames en totaal opnames met kleding aan. Zorg altijd voor een extra setje kleding of lingerie, zorg dat je keuze hebt.

 naar boven | naar reactieformulier

Kan ik eerst komen kennismaken voordat ik een fotoshoot bestel?

Eerst kennismaken is altijd mogelijk. Bel gerust voor een afspraak. Bij een kopje koffie of thee kunnen we kennismaken en alvast je wensen doorspreken. Zo wordt de volgende stap naar de daadwerkelijke fotoshoot al een stuk kleiner. Je weet hierna wat je te wachten staat en wie er achter de camera staat.

Er zijn veel mannen en vrouwen die het prettig vinden als er een vrouw achter de camera staat. Ook daarvoor ben je bij mij op het juiste adres.

Voor een kennismakingsgesprek breng ik € 35,00 in rekening. als er een fotoshoot gedaan wordt zal dit bedrag in mindering worden gebracht op de kosten van de betreffende fotoshoot. Meer informatie vind je op de prijslijst erotische fotoshoots.

 naar boven | naar reactieformulier

 

Is je vraag hierboven niet beantwoord? Of wil de meer informatie? Wil je meteen een fotoshoot aanvragen? Vul dan onderstaande formulier in:

naar boven

 

 

Reactieformulier

Nog vragen? Meer informatie? Een fotoshoot aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in:

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Uw telefoonnummer (verplicht):

Wat wilt u? Maak een keuze (verplicht):

Type fotoshoot? Maak een keuze (verplicht):

Locatie fotoshoot? Maak een keuze (optioneel):

Gewenste datum fotoshoot (Indien van toepassing - optioneel):
(dd-mm-jj)

Uw bericht (Vragen, wensen, locatie, opmerkingen, etc):

Bijlage (voeg eventueel een foto toe - optioneel):

Er wordt een kopie van uw reactie naar uw opgegeven emailadres gestuurd.