GEACHTE BEZOEKER, DE PAGINA OP DEZE WEBSITE IS VEROUDERD!!!

GA VOOR DE MEEST RECENTE INFO NAAR:

www.jeannettevandervliet.com

 

Over mij
Ik ben Jeannette van der Vliet en ik ben geboren in Friesland in 1961. Ik heb drie inmiddels volwassen kinderen. Ik hou naast het schilderen en fotograferen ook erg van lezen, zingen en muziekmaken op mijn piano en altviool. De afgelopen tien jaar heb ik menig vakantie doorgebracht in verschillende landen waaronder Zuid Afrika. Dit land heeft mijn hart gestolen. Het thema Afrika vind je veel terug in mijn schilderwerk. Ook met de camera met 600 mm objectief heb ik de mooiste foto’s kunnen maken en veel digitale albums kunnen vullen.

Schilderen

Jeannette van der Vliet schildert

In 1998 ben ik met schilderen begonnen: de eerste jaren alleen met acrylverf maar later ook met olieverf. Ik schilder graag portretten en huisdieren zoals honden en katten. De portretten zorgen altijd voor een emotioneel moment bij het afleveren.

Sinds maart 2013 geef ik schilderlessen op verschillende dagdelen. Al een aantal jaren is het mogelijk om een hele dag te komen schilderen. (Long Time Painting) Met een groep van 6 tot 8 personen wordt er geschilderd en is er tussen de middag een heerlijke lunch. Long Time Painting vindt eens in de twee weken plaats. De gewone schilderlessen van 2,5 uur worden iedere week gegeven.

Cursussen

Ik heb de volgende cursussen gevolgd:

Fotografie

Jeannette fotografeert

Door een aantal jaren te werken bij Fotostudio Ger Dijs in Sneek en later bij  fotostudio Baars in Dronten heb ik veel ervaring opgedaan in het maken van reportages in en buiten de studio. Ik ben in de gelukkige positie dat ik niet hoef te kiezen tussen schilderen en fotograferen. Het loopt vaak zelfs door elkaar heen. Van een foto gemaakt in mijn studio krijg ik regelmatig opdracht om er een schilderij van te maken en wil men zijn hond of kat laten schilderen kan ik eerst het betreffende dier fotograferen. Mooier kan het toch niet zijn?

 

Heb je een opdracht, opmerking of een vraag, dan kun je me bellen of via e-mail bereiken.